Arkivfoto.
Foto: NVE

Har funnet svakhet i markedsdesignet.

  • Øyvind Lie

Gjennom sommeren har Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE blitt kjent med at det regelmessig tildeles ny overføringskapasitet mellom prisområdene NO1 (Østlandet) og svenske SE3 i løpet av handelsvinduet for intradagmarkedet. Dette skjer så regelmessig at det ifølge RME er mulig for markedsaktører å forutse når denne kapasiteten blir tildelt...
Artikkelen er 426 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.