Arkivfoto. Foto: NVE

Har funnet svakhet i markedsdesignet.

  • Øyvind Lie

Gjennom sommeren har Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE blitt kjent med at det regelmessig tildeles ny overføringskapasitet mellom prisområdene NO1 (Østlandet) og svenske SE3 i løpet av handelsvinduet for intradagmarkedet. Dette skjer så regelmessig at det ifølge RME er mulig for markedsaktører å forutse når denne kapasiteten blir tildelt...
Artikkelen er 426 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..