India
Bildet viser Allain Duhangan, et av kraftverkene SN Power eide i India, men som ble overtatt av Statkraft for noen år siden. Foto: SN Power

Må ut med nesten 11 milliarder kroner, vil droppe «Solar» i navnet.

  • Øyvind Lie

Scatec Solar har inngått avtale om å kjøpe SN Power fra Norfund. Prisen Scatec Solar må ut med for vannkraftutvikleren er 1.166 millioner dollar, som tilsvarer om lag ca. 10,9 milliarder kroner. Oppkjøpet er en viktig del av Scatec Solars utvidede vekststrategi som omfatter en bredere satsing innenfor vannkraft, vindkraft, og energilagring...
Artikkelen er 347 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..