India
Bildet viser Allain Duhangan, et av kraftverkene SN Power eide i India, men som ble overtatt av Statkraft for noen år siden.
Foto: SN Power

Må ut med nesten 11 milliarder kroner, vil droppe «Solar» i navnet.

  • Øyvind Lie

Scatec Solar har inngått avtale om å kjøpe SN Power fra Norfund. Prisen Scatec Solar må ut med for vannkraftutvikleren er 1.166 millioner dollar, som tilsvarer om lag ca. 10,9 milliarder kroner. Oppkjøpet er en viktig del av Scatec Solars utvidede vekststrategi som omfatter en bredere satsing innenfor vannkraft, vindkraft, og energilagring...
Artikkelen er 347 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.