Stålproduksjon
Stålproduksjon ved Celsas anlegg i Mo i Rana. Foto: Bjorn Leirvik, leirvikfoto.no/Celsa
Foto: Bjorn Leirvik, leirvikfoto.no/Celsa

Gir store økonomiske tap, RME vil holde Celsa Armeringsstål ansvarlig.

  • Øyvind Lie

Reguleringsmyndigheten for Energi (RME) i NVE varsler i en foreløpig vurdering at Celsa Armeringsstål er utbedringsansvarlig for flimmerproblemet på Helgeland. Flimmer har i mange år vært et problem i strømforsyningen i området. Husholdninger har fått ujevnt lys fra elektrisk belysning, men de økonomiske konsekvensene er store. Store tap Siden 2001...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.