mast arbeid
Foto: Sognekraft

– Det er noe ekte, og ikke oppkonstruert av mer eller mindre tilfeldige bokstaver.

  • Øyvind Lie

Sygnir AS blir det nye navnet på selskapet som omfatter dagens nettvirksomhet i Sognekraft. – Sygnir forteller hvem og hvor vi er, sier Terje Bakke Nævdal, administrerende direktør i Sognekraft i en pressemelding. Sogninger Sygnir er den norrøne benevnelsen på sogningene. Sygnir kommer fra Sygnafylket, bygdene og fjordstrøkene rundt Sognefjorden,...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.