vestre korridor
Montering av master i Statnetts Vestre korridor-prosjekt. Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Fremskynder prosjekter, flere prosjekter blir dyrere enn ventet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I inneværende femårsperiode, fra 2020 til og med 2024, forventer Statnett å investere om lag 30 milliarder kroner, går det fram av selskapets oppdaterte investeringsplan, som de sendte til NVE onsdag. I nettutviklingsplanen for 2019, som selskapet offentliggjorde for et år siden, skrev selskapet at de for de samme årene...
Artikkelen er 704 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.