tibber
Edgeir Vårdal Aksnes, administrerende direktør i Tibber.
Foto: Tibber

Har passert 100.000 kunder, økte omsetningen med 46 prosent.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Strømselskapet Tibber har passert 100.000 kunder og doblet ansattstaben siden januar, skriver selskapet i en pressemelding. Rapporten for tredje kvartal viste en omsetning på 67 millioner kroner, mot 46 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Det er en økning på 46 prosent. Økningen skjer til tross for lave strømpriser...
Artikkelen er 356 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.