smart billading
Skagerak Energi tilbyr elbileiere penger for fleksibilitet som i første omgang selges i regulerkraftmarkedet.
Foto: Skagerak Energi

Skagereak Energi skal selge effekten i regulerkraftmarkedet, men tror unngåtte nettutbygginger lokalt kan bli enda mer innbringende.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Jedlix og Skagerak Energi har inngått samarbeid om en fleksibel løsning for lading av elbiler. Elbileierne skal laste ned en app, registrere elbilen og få penger inn på konto. Pengene kommer i første omgang fra nedreguleringskapasitet som Skagerak Energi kan selge i regulerkraftmarkedet. Uavhengig av leverandør Kommunikasjonssjef i Skagerak Energi,...
Artikkelen er 486 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.