nett Nordland
Illustrasjonsfoto.
Foto: Nordlandsnett

Navnet blir Arva, nord-samisk for energi og viljestyrke.

  • Øyvind Lie

I april ble det offentliggjort at Troms Kraft og Bodø Energi hadde blitt enige om å igangsette fusjonsforhandlinger for sine nettselskap Troms Kraft Nett og Nordlandsnett. 15. oktober ble det holdt generalforsamling i begge nettselskapene, hvor beslutningen om fusjon ble vedtatt. Etter sammenslåingen vil det bli landets sjette største nettselskap,...
Artikkelen er 472 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.