Vardafjellet
Mildertidige og permanente løsninger skal sørge for at TV-signalene ved Vardafjellet kan gjenopprettes. Illustrasjonsfoto.
Foto: Fra MTA-plan for Vardafjellet Vindkraft AS

NVE har fattet vedtak om retting og eventuell stans av to turbiner.

  • Øyvind Lie

NVE har fattet vedtak om retting og stans for Vardfjellet vindkraftverk i Sandnes i Rogaland på grunn av forstyrrelser i det digitale bakkenettet for TV, skriver direktoratet i en melding. Kort tid etter at de første turbinene i Vardafjellet vindkraft AS produserte strøm, kom det inn meldinger til RiksTV og...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.