Knut Lockert
Daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. Foto: Distriktsenergi
Foto: Distriktsenergi

– For lite, sier Distriktsenergi, og minner om at Ola Borten Moe ga 120 millioner kroner.

  • Øyvind Lie

I forslaget til statsbudsjett for 2021 foreslår regjeringen å gjeninnføre den gamle tilskuddsordningen for utjevning av nettleien, og bevilge 20 millioner kroner til dette. Bakgrunnen er at regjeringen i Granavolden-erklæringen varslet at den ville fremme tiltak for å utjevne nettleien. – For lite Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE gjennomførte...
Artikkelen er 187 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.