oslo børs
Oslo Børs, som også har Merkur Market.
Foto: Helge Høifødt/Wikimedia Commons

Arendals Fossekompani noterer selskapet på Merkur Market.

  • Øyvind Lie

Arendals Fossekompani samlet tidligere i år Markedskraft, Wattsight, Scanmatic og Powel i selskapet Volue AS. I en børsmelding mandag kunngjør Arendal Fossekompani at de søker børsnotering på Merkur Market og at de henter opptil en milliard kroner i en rettet emisjon. Sundal Collier og Arctic Securities har fått i oppdrag...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.