fennefoss
Fennefoss kraftverk skal bygges ved Evje og stå ferdig i 2023.
Foto: Tønnesland

Reduserte effektiv skattesats for vannkraftvirksomheten fra 72 til 35 prosent.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Agder Energi fikk et underliggende resultat etter skatt på 187 millioner kroner etter tredje kvartal, mot 84 millioner kroner i samme periode i fjor. – Vi har levert et bedre resultat nå enn i samme periode i 2019, til tross for at kraftprisene igjen har nådd rekordlavt nivå. For å...
Artikkelen er 451 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.