austerdalen
Arbeid med Austerdalen transformatorstasjon i Kvinesdal i oktober.
Foto: Agder Energi

Velger bærekraftig løsning, selv om det er litt dyrere.

  • Øyvind Lie

Agder Energi Nett bygger nye transformatorstasjoner ved Kvinesdal i Austerdalen ved Kvinesdal i Agder med høyspentbrytere uten drivhusgassen SF6. − For Agder Energi Nett er det viktig at de nye transformatorstasjonene bygges så bærekraftig og miljøvennlig som mulig. Bruk av ny teknologi er en viktig del av løsningen som velges,...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.