mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Agder Energi Nett fornyer en avtale med Rejlers Elsikkerhet om tilsynstjenester i Agder, område Vest.

  • Øyvind Lie

Avtalen trer i kraft 1. januar 2021 og løper to år med mulighet til forlengelse i ytterligere tre år, skriver Rejlers i en melding. Rejlers blir ansvarlig for tilsynsoppgaver i området i nært samarbeid med Det Lokale Eltilsyn (DLE). Oppgavene spenner fra el-tilsyn av boliger til revisjon av virksomheter og...
Artikkelen er 88 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.