Styreleder Torbjørn Johannson i Asko
Styreleder Torbjørn Johannson i matvaregrossisten Asko.
Foto: Asko

Sliter med å nå fristen for idriftsettelse av Lillesand vindkraftverk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Styreleder Torbjørn Johannson i matvaregrossisten Asko skrev 16. november en epost til Olje- og energidepartementet der han ba om et «sonderingsmøte» angående selskapets planlagte vindkraftverk i Lillesand kommune i Agder. Asko planlegger der å sette opp tre Vestas-turbiner på 4,2 MW hver, til sammen 12,6 MW. Høyden opp til rotorspissen...
Artikkelen er 368 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.