Jannicke Hilland
Avtroppende konsernsjef Jannicke Hilland i Eviny. Arkivfoto: Eviny
Foto: BKK

Saksøkte staten, med hjelp fra Energi Norge, for å slippe å gi innsyn i dokumenter. BKK vil sannsynligvis anke.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med at BKK sannsynligvis anker dommen. Da NRK i januar krevde innsyn hos det offentlig heleide selskapet BKK AS og flere av selskapets datterselskaper, avviste selskapet kravet. BKK hevdet at hele selskapet bortsett fra monopolselskapet BKK Nett ikke var omfattet av offentlighetsloven og avslo innsyn. NRK anket avslaget inn...
Artikkelen er 232 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.