bru dale
Frps Jon Georg Dale og energiminister Tina Bru (H) var rykende uenige om elektrifisering av sokkelen i Stortingets spørretime onsdag.
Foto: Skjermdump/Stortinget

– Jeg er ikke i tvil et sekund om at dette er et viktig klimatiltak, sa energiministeren, mens Frp beskyldte OED for å feilinformere Stortinget.

  • Øyvind Lie

– Stadig flere partier synes dessverre å være mer og mer opptatt av symbolene enn av resultatene i klimapolitikken, sa Frps Jon Georg Dale til energiminister Tina Bru (H) under Stortingets spørretime onsdag i en debatt om elektrifisering av sokkelen. Han viste til at Olje- og energidepartementet har svart Frp...
Artikkelen er 1305 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.