steinsland
Bildet viser vedlikehold i Steinsland kraftverk. BKK har satt i gang et prosjekt for å utvide levetiden til komponenter og redusere planlagt utetid for kraftverkene.
Foto: BKK

BKK Produksjon vil bruke digitale verktøy til tilstandsbasert vedlikehold. Det skal øke årsresultatet med ca. åtte millioner.  

  • Stein Arne Bakken

Ved å ta i bruk et slikt verktøy vil BKK få gode tilstandsdata og risikovurderinger som grunnlag for vedlikehold av kraftverkene. Selskapet har startet et prosjekt hvor målet er optimal forvaltning av anlegg og verdier, basert på ISO-55 001-standarden BKK bruker. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med GE Renewable Norway AS....
Artikkelen er 758 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.