Elvia
Elvia har startet opp nettleie-pilot, og er opptatt av å nå fram til kundene med begrunnelsen for hvorfor det innføres ny nettleiemodell.
Foto: Elvia

Kjører pilot med 10.000 kunder for å teste reaksjonene før effekttariffene innføres.

  • Øyvind Lie

I løpet av neste år vil Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) som kjent innføre nye modeller for beregning av nettleie, for å utnytte strømnettet best mulig. Elvia startet 1. november en pilot med 10.000 kunder for å teste nye prismodeller og kundenes reaksjoner før utrulling finner sted til sommeren....
Artikkelen er 523 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.