Kenneth Brandsås
Tensio har ansatt Kenneth Brandsås som ny nettsjef i datterselskapet Tensio TN (Trøndelag nord).
Foto: Tensio

Kenneth Brandsås går til Tensio.

  • Øyvind Lie

Tensio har ansatt Kenneth Brandsås (51) som ny nettsjef i datterselskapet Tensio TN (Trøndelag nord). Brandsås vil med dette få ansvaret for Tensios forsyningsområde i tidligere Nord-Trøndelag. Brandsås har hatt ulike stillinger i NTE siden 1995, og hans første jobb var som avdelingsingeniør i NTE Nett. I dag er Brandsås...
Artikkelen er 319 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.