Wisting
Wisting-lisensen ligger om lag 300 kilometer nord for nordkysten av Norge. Foto: Equinor

I Barentshavet 300 kilometer fra land.

  • Øyvind Lie

Equinor har på vegne av partnerne i Wisting-lisensen i Barentshavet tildelt kontrakter for konseptstudier for utbygging av feltet, skriver selskapet i en melding. Lisenspartnerne har bestemt seg for å se nærmere på en rund flytende produksjonsenhet (FPSO). «Elektrifisering er ansett som et mulig valg for å få ned utslippene fra...
Artikkelen er 99 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..