rektorhaugen barnehage
Rett bak Rektorhaugen barnehage blir det påhugg på den nye kabeltunnelen Statnett skal bygge i Oslo.
Foto: Rune Skjevdal

OED lar Statnett bygge med konvensjonell driving, ikke TBM, og tillater tverrslag like ved Rektorhaugen barnehage.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

OED opprettholder NVEs vedtak fra september 2019 der Statnett ble gitt konsesjon til å bygge og drifte nytt 420 kV kabelanlegg i tunnel mellom Sogn og Ulven transformatorstasjoner, skriver Statnett i en melding. Gammel ledning Siden 1990 har strømforbruket i Stor-Oslo økt med over 30 prosent, og det forventes fortsatt...
Artikkelen er 428 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.