fusjon agder glitre
Fusjonssonderingene mellom Agder Energi og Glitre Energi ledes av en styringsgruppe som består av styrelederne, konsernsjefene og to representanter for de ansatte fra hvert konsern. Bildet er tatt tidligere i prosessen.
Foto: Glitre Energi

Ser store muligheter for synergier og flere nye forretningsmuligheter.

  • Øyvind Lie

I en pressemelding melder styrelederne i Glitre Energi og Agder Energi om god framdrift og konstruktiv dialog i fusjonssonderingene mellom selskapene, som Energiteknikk tidligere har omtalt. «Innledende arbeid viser potensielt store synergier, flere nye forretningsmuligheter og nye arbeidsplasser i regionene ved en eventuell fusjon», heter det i meldingen. Det vil...
Artikkelen er 370 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.