ruyter og olsen
Finn Bjørn Ruyter i Hafslund Eco og Anette Olsen i Fred. Olsen Renewables signerte tirsdag en samarbeidsavtale om utvikling av havvind på norsk sokkel.
Foto: Hafslund Eco

Vil søke om konsesjoner ved Utsira og i Sørlige Nordsjø.

  • Øyvind Lie

Utvidet med sitater fra selskapene. Fred. Olsen Renewables og Hafslund Eco signerte tirsdag en samarbeidsavtale om utvikling av havvindprosjekter. Partnerskapet skal jobbe med å søke konsesjoner for utvikling av havvind på norsk sokkel. «Samlingen av Hafslund Ecos kompetanse og erfaring innen fornybar kraftproduksjon og infrastruktur med Fred. Olsen Renewables’ kompetanse...
Artikkelen er 326 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.