montør
Illustrasjonsfoto.
Foto: Helgeland Kraft

Bokfører gevinst på 82 millioner kroner.

  • Øyvind Lie

Helgeland Kraft AS har onsdag akseptert et bud som innebærer at selskapet selger samtlige av sine 10.720.461 aksjer i Helgeland Invest AS, går det fram i en børsmelding. Budet priser hver aksje i Helgeland Invest til 11,25 pr aksje, som gir en salgspris på 120 millioner kroner. Gjennomføring av salget...
Artikkelen er 92 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.