forhandlinger
Etter forhandlinger på overtid kom partene i energisektoren til enighet.
Foto: El og IT Forbundet

Enighet om minstelønnsøkning på over 27.000 kroner.

  • Øyvind Lie

Energi Norge og EL og IT Forbundet kom hos Riksmekleren natt til onsdag til enighet om oppgjøret i kraftsektoren, etter at det ble brudd i forhandlingene 16. september. – Det har vært tøffe og krevende forhandlinger. Nå er vi først og fremst glade for at vi unngår en streik som...
Artikkelen er 519 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.