oppdrett land
På denne tomten i Hustadvika har Salmon Evolution AS planer om å etablere oppdrettsanlegget som på sikt skal produsere 36.000 tonn laks hvert år.
Foto: Foto: Salmon Evolution

Enova gir 96 millioner kroner til et oppdrettsanlegg på land i Møre og Romsdal.

  • Øyvind Lie

Salmon Evolution AS får støtte på 96,8 millioner kroner fra Enova for å etablere det første byggetrinnet i det som skal bli et energieffektivt fiskeoppdrettsanlegg på land i Hustadvika i Møre og Romsdal. Det første byggetrinnet skal kunne gi om lag 9000 tonn laks årlig, skriver Enova i en pressemelding....
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.