tony tiller
Statssekretær Tony Christian Tiller (H). Skjermdump fra Arntzen de Besche og Norweas høstkonferanse.
Foto: Skjermdump fra Arntzen de Besche og Norwea

Lovarbeid i departementet og ny høring gjør at det neppe åpnes for å søke vindkraftkonsesjoner til våren.  

  • Øyvind Lie

11. april 2019 bestemte NVE seg for å stanse behandlingen av nye vindkraftkonsesjoner fram til arbeidet med nasjonal ramme ble fastsatt. Rammen ble som kjent lagt til side og endte med en vindkraftmelding fra regjeringen som Stortingets energi- og miljøkomité tirsdag ble enige om innstilingen til. For tidlig Når konsesjonsbehandlingen...
Artikkelen er 503 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.