gunnar løvås
Konserndirektør Gunnar Løvås i Statnett. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Hele fire konserndirektører i Statnett ønsker å rykke opp, men de må konkurrere med en vannkraft-sjef og en profilert kvinne fra oljenæringen.

  • Øyvind Lie

11 kvinner og 12 menn har søkt på stillingen som konsernsjef i Statnett, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Auke Lont har som kjent varslet at han ved utgangen av januar 2021 går av etter 12 år som som konsernsjef i Statnett. Fra Statnett har fire konserndirektører og en...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.