gunnar løvås
Gunnar Løvås er en av fem Statnett-direktører som har søkt om å få rykke opp til toppsjef. Foto: Øyvind Lie

Hele fire konserndirektører i Statnett ønsker å rykke opp, men de må konkurrere med en vannkraft-sjef og en profilert kvinne fra oljenæringen.

  • Øyvind Lie

11 kvinner og 12 menn har søkt på stillingen som konsernsjef i Statnett, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Auke Lont har som kjent varslet at han ved utgangen av januar 2021 går av etter 12 år som som konsernsjef i Statnett. Fra Statnett har fire konserndirektører og en...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..