nsl
Bildet er fra leggingen av NSL-kabelen på britisk side.
Foto: Statnett

Vant kontrakten om å få kraften fra englandskabelen til markedet.

  • Øyvind Lie

Statnett og National Grid har tildelt Nord Pool kontrakten for å levere auksjonsløsningen for North Sea Link (NSL) når kabelen settes i drift neste år, ifølge en pressemelding. Siden Storbritannia går ut av EU vil ikke landet være en del av det indre energimarkedet, og det trengs derfor alternative løsninger...
Artikkelen er 91 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.