nsl
Bildet er fra leggingen av NSL-kabelen på britisk side. Foto: Statnett

Vant kontrakten om å få kraften fra englandskabelen til markedet.

  • Øyvind Lie

Statnett og National Grid har tildelt Nord Pool kontrakten for å levere auksjonsløsningen for North Sea Link (NSL) når kabelen settes i drift neste år, ifølge en pressemelding. Siden Storbritannia går ut av EU vil ikke landet være en del av det indre energimarkedet, og det trengs derfor alternative løsninger...
Artikkelen er 91 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..