Vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Må installere system som slår på hinderlys kun når luftfartøy er i nærheten.

  • Øyvind Lie

NVE godkjenner søknader om endring av konsesjonen, detaljplan/MTA og ekspropriasjon for Lillesand vindkraftverk i Agder, skriver direktoratet på sin nettside. Godkjenningene gjelder blant annet reduksjon fra fire til tre vindturbiner fordi turbinenes dimensjoner har økt, skriver NVE i en melding på sin nettside. Turbinene skal ifølge planen bli 4,2 MW...
Artikkelen er 185 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.