mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Forbyr avtaler hvor strømregningen ikke samsvarer med kundens løpende forbruk.

  • Øyvind Lie

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE, RME, har pålagt 10 strømleverandører å avvikle strømavtaler som innebærer at forbrukeren betaler et likt kronebeløp for strøm og nettleie hver måned. Avtalene er ifølge RME ikke i tråd med regelverket for fakturering av strøm. – Forbrukere med betalingsutfordringer kan være tjent med avtaler som gjør...
Artikkelen er 478 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.