master
Det er gjort endringer i forskriften om rapportering, registrering og merking av luftfartshinder.
Foto: Øyvind Lie

Får stor betydning for nettselskapene.

  • Øyvind Lie

Høringen om forskriften om luftfartshindre ble holdt i 2017, men først nå er de reglene vedtatt. I forskriften blir alle strømførende stolper og master definert som luftfartshindre, uansett høyde. I utgangspunktet defineres alle menneskeskapte objekter over 15 meter som luftfartshindre. I tillegg defineres også alle signalførende og strømførende luftspenn på...
Artikkelen er 304 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.