Illustrasjonsfoto.
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Mens holdningen til vannkraft holder seg stabilt positiv.

  • Øyvind Lie

Kantars Klimabarometer 2020, som ble lagt fram tirsdag, viser et dramatisk fall i oppslutningen om vindkraft på land. Kun 36 prosent sier seg ganske eller svært positive til vindkraft på land. Dette er et fall fra 52 prosent i 2019, 70 prosent i 2016 og 75 prosent i 2015. I...
Artikkelen er 309 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.