solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Venter kraftig vekst.

  • Øyvind Lie

Otovo har nå fått i drift nettsiden Otovo.pl, og har oppnådd full nasjonal dekning i Polen med gode installatører, skriver selskapet i en melding. Paulina Ackermann skal lede Otovos satsing i Polen. Hun har vært sjef for Polen, Tsjekkia og Ungarn i el-scooterselskapet Lime, og var før det sjef for...
Artikkelen er 230 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.