isachsen
Øyvind Isachsen gir seg som Norwea-sjef ved årsskiftet.
Foto: Øyvind Lie

Går til First House.

  • Øyvind Lie

Etter 14 år som administrerende direktør i Norsk vindkraftforening (Norwea) starter Øyvind Isachsen i First House, der skal han lede en nystartet fornybarsatsing i selskapet Sustainability AS. Isachsen går av 1. januar 2021. – Vi er glade for at Øyvind fortsetter å jobbe for den enormt viktige omstillingen til en...
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.