Master Hallingdal
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Foreslår produktivitetskrav på 1,5 prosent av kostnadsnormen.

  • Øyvind Lie

Statnett «har hatt en sterk økning i kostnadene gjennom flere år», skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en pressemelding, og viser til at «en europeisk studie fra i fjor grunn til å tro at Statnett har et høyere kostnadsnivå enn andre tilsvarende europeiske nettselskaper». Statnett har tidligere avvist at de ikke er effektive....
Artikkelen er 423 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.