Siemens Gamesa-turbiner av denne typen, SG-5.0-145, er bestilt til Odal vindkraftverk. Foto: Siemens Gamesa

Akershus Energi og KLP har valgt Siemens Gamesa som leverandør av turbiner til Odal Vindkraftverk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Akershus Energi og KLP har signert avtale med Siemens Gamesa om leveranse av totalt 34 turbiner til Odal vindkraftverk, til en verdi på nær 1 milliard kroner, skriver Akershus Energi i en pressemelding. – Vi har stilt tøffe krav til leverandørene av turbiner om å bidra med de mest bærekraftige...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.