Siemens Gamesa-turbiner av denne typen, SG-5.0-145, er bestilt til Odal vindkraftverk.
Foto: Siemens Gamesa

Akershus Energi og KLP har valgt Siemens Gamesa som leverandør av turbiner til Odal Vindkraftverk.

  • Øyvind Lie

Akershus Energi og KLP har signert avtale med Siemens Gamesa om leveranse av totalt 34 turbiner til Odal vindkraftverk, til en verdi på nær 1 milliard kroner, skriver Akershus Energi i en pressemelding. – Vi har stilt tøffe krav til leverandørene av turbiner om å bidra med de mest bærekraftige...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.