Når de store slår seg sammen, blir vanskeligere for små selskaper å hevde seg i kampen om å være effektiv, sa administrerende direktør Ragnhild S. Sveen i Stange Energi. da Energiteknikk kom på besøk i februar.
Foto: Øyvind Lie

Stange Energi går inn i Kraftriket med sitt markedsselskap fra nyttår. Den nye lokale merkevaren blir Kraftriket Stange.

  • Øyvind Lie

Direktør i Kraftriket, Anders Kvamme, er fornøyd med å få inn Stange Energi. – Vi er opptatt av å ha nærhet til våre kunder. Det at vi nå får enda en fot i Innlandet gjør at vi befester vår posisjon som lokal strømleverandør og sammen med Stange etablerer vi Kraftriket...
Artikkelen er 192 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.