møre og romsdal
Illustrasjonsfoto: Mørenett
Foto: Mørenett

Mørenett inviterer andre nettselskaper i regionen til å dele verdiene innen 12 måneder.

  • Øyvind Lie

Utvidet med kommentarer fra Mørenett. Statnett har torsdag inngått en avtale med Mørenett om at de overtar Statnetts 132 kV-nett i Møre og Romsdal. Kjøpesummen er basert på bokførte verdier og estimert til 428 millioner kroner per 31.12.2021, ifølge en børsmelding. Det skjer etter at forsøket på å få til en samlet overtagelse av nettet, med...
Artikkelen er 794 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.