Det ser ut til å gå veien for Mørenetts planer om å overta hele Statnetts 132 kV-nett i Møre og Romsdal.
Foto: Mørenett

Forsøket på å få til en felles overtagelse av Statnetts 132 kV-nett i Møre og Romsdal feilet.

  • Øyvind Lie

Intensjonsavtalen med Mørenett om kjøp av hele Statnetts over 400 kilometer lange 132 kV-nett og ti transformatorstasjoner i Møre og Romsdal skapte mye bråk i fjor høst. Det førte til at Neas, Svorka, Sunndal Energi og Rauma Energi gjennom det nyopprettede felles selskapet Nordmøre og Romsdal Regionalnett (NRR) forsøkte å...
Artikkelen er 947 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.