mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Gudbrandsdal Energi på topp, Hafslund Strøm på bunn. Fremdeles forstår ikke folk hvordan nettleien beregnes.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Strømprisene har historisk sett hatt stor innvirkning på tilfredsheten med kraftleverandørene, men til tross for de laveste strømprisene i Norge på 20 år viser en ny måling fra EPSI at kundetilfredsheten faller i privatmarkedet. Selskapet har i løpet av høsten gjennomført over 3700 dybdeintervjuer med norske strøm- og nettkunder. –...
Artikkelen er 406 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.