omexom direktører
Liv Therese Andersen og Per Even Kristiansen er ansatt som regiondirektører i Omexom Norge.
Foto: Omexom

Omexom vil ekspandere.

  • Øyvind Lie

Liv Therese Andersen (47) og Per Even Kristiansen (58) er ansatt som regiondirektører i Omexom Norge, henholdsvis med ansvarsområde «Rural & Project» og «Oslo». Dette er funksjoner selskapet ikke har i dag. – For å vokse og ekspandere selskapet må vi ha økt fokus på utvikling utover daglig drift og...
Artikkelen er 146 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.