nettstasjon
Bildet er tatt ved en tidligere anledning og viser mannskap fra Omexom i ferd med å installere en nettstasjon for Elvia på Romerike.
Foto: Atle Abelsen

Noen selskaper har ikke hatt god nok oversikt over egne beredskapslagre.

  • Atle Abelsen

Kraftbransjens samarbeidsorgan innen vedlikehold av elektriske nett, Rasjonell Elektrisk Nettvirksomhet AS (REN), har jobbet for å få en oversikt over hvilket behov selskapene har for beredskap, med tanke på både kompetanse og materiell. Det har vært spesielt viktig nå, når også koronaepidemien og smittevernstiltak setter premisser for hele arbeids- og...
Artikkelen er 719 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.