kollsnes-linje
Statnett foreslo i fjor å bygge en tredje forbindelse til Kollsnes fra enten Samnanger eller Modalen. Illustrasjon: Statnett
Foto: Statnett

Sannsynligvis fra Samnanger, men Statnett utelukker ikke Modalen.

  • Øyvind Lie

For å møte høy forbruksvekst i Bergen og omland, er det nødvendig å bygge en tredje forbindelse ut til Kollsnes i tillegg til å oppgradere eksisterende nett, skriver Statnett i en melding. Med en tredje forbindelse til Kollsnes får vi en stor økning i kapasiteten ut til kysten. Utbyggingen innebærer...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.