Gardermoen
Energi Norges vinterkonferanse skal holdes på Clarion Hotel & Congress på Gardermoen.
Foto: Elizir/Wikimedia Commons

Energi Norge håper på fysisk konferanse.

  • Øyvind Lie

Energi Norge har sendt ut invitasjon til sin årlige vinterkonferanse, som i 2021 faktisk også kan bli en riktig vinterlig opplevelse. Datoen er i hvert fall så tidlig som 9. mars, og stedet blir Gardermoen. Vinterkonferansen samler mange toppledere i fornybarnæringen og energipolitikere. «Etter mange år i utlandet tar vi...
Artikkelen er 120 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.