Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Vurderer å sende ny søknad, etter at NVE stoppet prosjektet ved å ikke forlenge nett-konsesjonen.

  • Øyvind Lie

Oppdatert og vinklet om med intervju med NTE Energi. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) ga onsdag avslag på søknaden om utsatt frist for idriftsettelse av nettilknytningen for Ytre Vikna II vindkraftverk. NTE Energi/Sarepta fikk i 2018 utsatt frist for idriftsettelse av Ytre Vikna II (179 MW/608 GWh) til utgangen av...
Artikkelen er 663 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.