Illustrasjonsfoto. Foto: Øyvind Lie

Vil bort fra epost og telefon ved enkle tilknytninger.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Ernst & Young lager en rapport for NVE om regulering av nettselskapenes tidsbruk ved tilknytning av nye kunder. Rapporten er ennå ikke publisert, men Marthe Reinkind og Jan Tore Geithner Slettedal i Ernst & Young presenterte deler av innholdet på Energi Norges digitale nettkonferanse torsdag. Varierende kvalitet De fortalte at...
Artikkelen er 348 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.