Elektrisk gravemaskin
Oslo kommune og Bergen kommune har vedtatt at alle offentlig byggeprosjekter i deres regi skal være utslippsfrie innen 2025. Dette er fra en test av en elektrisk gravemaskin i Oslo.
Foto: NAML Nytt

BKK er i ferd med å automatisere en av flaskehalsene når klimabevisste byggherrer vil ha utslippsfrie byggeplasser.

  • Atle Abelsen

Tilknytningen til nettet kan bli en flaksehals når store utbyggere med en bevisst klimastrategi ønsker å gjennomføre sine byggeprosjekter med så lave utslipp av klimagasser som mulig. Under årets digitale versjon av Energi Norges nettkonferanse kunne Camilla Moster og Line Bergfjord fra BKK torsdag fortelle at de i samarbeid med...
Artikkelen er 498 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.