bkk
Bildet viser BKKs hovedkontor.
Foto: BKK

Viser til at de opererer i konkurranse med private aktører.

  • Øyvind Lie

BKK AS anker i tapet i Bergen tingrett i saken om innsyn etter offentlighetsloven. Som Energiteknikk har omtalt, saksøkte BKK AS, med hjelp fra Energi Norge, staten for å slippe å gi innsyn i dokumenter. Bakgrunnen var at NRK hadde krevd innsyn hos det offentlig heleide selskapet BKK AS og...
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.